fejlec

Önfejlesztő csoportos foglalkozások

Bach-virágterápia

Ezek olyan fél- és egynapos, önmagukban teljes terápiás foglalkozások, ahol egy elfogadó közegben, rálátva saját működésükre és szakmai segítséget kapva belekezdhetünk egy belső önfejlesztő munkába.


Amikor megszületünk mindannyian nagyon élőek, őszinték és a szó nemes értelmében tiszták vagyunk. Kezdetben még egységben vagyunk önmagunkkal és a világgal. Az évek alatt, amíg felnővünk rengeteg hatás ér minket, megtanítják, mi a helyes és mi nem az, mit szabad és mit nem, milyennek kell lennünk ahhoz, hogy szeressenek és elfogadjanak...


Mindeközben szégyenérzet, bűntudat, bánat, félelem, harag és rengeteg téves hitrendszer születik meg bennünk. Melyek az évek előrehaladtával inkább erősödnek vagy elfojtás alá kerülnek, mint hogy feloldódnának, így mint egy réteg ránk rakódnak és elzárnak minket valódi önmagunktól. De nem csak önmagunkat veszítjük el, hanem ezek a rétegek (hitrendszerek, traumák, fájdalmak és félelmek) azt is megakadályozzák, hogy igazán közel kerüljünk egy másik emberhez.


Amíg a saját bezárt belső önvalónkat nem szabadítjuk ki és nem gyógyítjuk meg, hanem hagyjuk, hogy a múlt történései uraljanak, esélytelen harmóniában élnünk önmagunkkal és valódi párkapcsolatot kialakítanunk. Addig a régi gondolatok és érzelmek ide-oda rángatnak, szétszaggatnak, elégetnek vagy befagyasztanak, végül a sors áldozataként úgy érezzük, hogy nincs választásunk és ezek szerint ez a mi sorsunk. Beletörődünk, feladjuk vagy folyamatosan harcolunk magunkkal, másokkal vagy éppen a világgal.


Ezeket a rétegeket kell lebontanunk, elengedni a téves hitrendszereinket, begyógyítani a múlt sebeit és visszakapni valódi önmagunkat. Ezután van csak lehetőség valódi kapcsolódások kialakítására.


Ezt az utat járjuk be Együtt hétről hétre!

Rengeteg erő van abban, hogy Együtt gyakorlunk, együtt haladunk, mindenki a saját Útján megy, de egy irányba tartunk!


Minden alkalommal van egy nagyobb téma, amit módszeresen körbejárunk és feldolgozunk.


A saját élményt semmi nem tudja pótolni! Éppen ezért az elmélet helyett/mellett a hangsúly a gyakorlati élményszerű tapasztalásokon van.

Az elméletet jegyzet formájában mindig megkapjátok.

A témát pedig inkább gyakorlatokon, meditációkon és egyéb feladatokon keresztül építjük be.


Az időpontokat és a témákat az Időpontok menü alatt találod meg.