fejlec

5 napos intenzív önismereti elvonulás

Az elvonulás egy remek lehetőség arra, hogy a figyelmedet teljesen magadra tud irányítani. A hétköznapok és a temérdek elintéznivalók teljesen magukkal ragadnak, nincs időnk és energiánk magunkra figyelni.


Sokszor ebben a felfokozott tempóban észre sem vesszük, hogy mennyire lemerítenek a civilizációs hatások, mennyire eltávolodtunk önmagunktól és a bennünk zajló történésektől.


Ezért a mai világban tudatosan kell megteremtenünk ezeket az alkalmakat, amikor egy picit megállunk, csendben maradunk és befelé fordulunk önmagunk irányába. Ki is vagyok én? Mi a dolgom? Mi okozza bennem azt a helyzetet, amiben éppen vagyok?


Bármelyik életterületen is érzed az elakadást az életedben, az út ugyanoda visz. Hozzád!


Elindulhatunk komoly problémákból is, de onnan is, hogy mi volt az utolsó konfliktusod a héten, mi az, amit nem tudtál megoldani, helyesen kezelni? Mi az, ami még mindig, mint sértés ott van benned, mi az a cél, amit még nem értél el, pedig képes lennél rá…


Ezeken az elvonulásokon rengeteg segítséget és eszközt kapva mindenki közelebb kerül valódi önmagához, a dolgok kitisztulnak, leegyszerűsödnek és ilyenkor a megoldás is jobban láthatóvá válik!


Ebben a környezet és a természet óriási segítséget ad!


Részletek hamarosan az Időpontokban!