fejlec

5 napos intenzív önismereti elvonulás

„Mit nyerünk azzal, hogy elhajózunk a Holdig,
ha nem vagyunk képesek átkelni a bennünket
önmagunktól elválasztó szakadékon?”

Szeretettel meghívlak egy belső utazásra, a varázslatos Bükkbe, ahol egyszerre gyönyörködhetsz a természet és önmagad szépségében! Távol a város zajától, egy gyönyörű természeti környezetben, az elemek (a hegy, a víz, a tiszta levegő és az esti tábortűz) szakrális hatására mindenki lelki megnyugvást talál.

Bükk tó

Az elvonulás célja: Megszabadulva korlátainktól és érzelmi problémáinktól hazatalálhassunk igazi önmagunkhoz.

Időpont:
2019.07.10. – 2019.07.14.

Helyszín: Bélapátfalván, ennek a gyönyörű tónak a partján (www.villatopart.hu)


Ellátás: két és három ágyas szobák, külön fürdőszobával és teljes ellátással, kívánság szerint vegetáriánus és egyéb „mentes” étkezés is megoldható.


Programok: Reggelente mozgás és meditáció a tóparton. Reggeli után intenzív belső munka. Mindenki egy számára fontos kérdéssel „dolgozik” az 5 nap folyamán, amire minden nap más-más módon nézünk rá. Különböző módszerek, eszközök segítségével körbejárjuk az adott kérdést, hogy végül a feloldását megtaláljuk magunkban. Ha az idő engedi akkor mindezeket a környező erdőkben és tisztásokon végezzük. Ebédre és egy kis délutáni pihenésre hazatérünk. Majd vacsoráig ismét útra kelünk befelé önmagunkba és kifelé a természetbe egyaránt. Az estét tábortűzzel, gitározással, borozgatással és ha a hangulat úgy alakul énekelgetéssel zárjuk :-). Igény esetén éjszakaitúra! :-)


Részvételi díj: 85.000Ft. A jelentkezés véglegesítéséhez az előleg átutalása szükséges, melynek összege 40.000Ft.


Az elvonulások maximum létszáma 18 fő! Ezért részvételi szándékodat kérlek minél előbb jelezd!