fejlec

Kedves Barátaim és Ismerőseim!

A kialakult helyzetre való tekintettel, felelősségteljes mérlegelés után azt a döntést hoztam, hogy most egy ideig nem lesznek csoportok. Ahogy a helyzet normalizálódik, jelentkezem és kitaláljuk a folytatást.


Vigyázzatok magatokra és egymásra, hogy fegyelmezett magatartásunkkal minél előbb túl legyünk ezen a nehéz időszakon! Tegyük mindezt egymást támogatva!


Most nagyon fontos, hogy érzelmileg, érett felnőttben tudjunk maradni! Csak ebből a részünkből lehet higgadt, nyugodt, megfontolt és helyes döntéseket hozni! Itt ha a belső gyerek átveszi az irányítást (félelmeivel, tehetetlenségével, dührohamaival vagy épp az egocentrikusságával...) nagyon megnehezíti az életeteket és másokét is. Ebben nagy segítség, ha rendszeresen kapcsolódtok a belső gyermeketekhez és megnyugtatjátok azzal, hogy vele vagytok! Meghalljátok mire van valóban szüksége és abban segítitek, ami nem mindig ugyanaz, mint amit szeretne! ;-) erre figyeljetek!
Ezek azok a pillanatok és helyzetek, amiben a legtöbbet tudtok fejlődni mind a felnövekedésetekben (felnőtté válásotokban) , mind a felébredésetekben (tudatszintetek emelésében)!


Lehet nehéz elhinni, de egész biztos, hogy nem ellenünk van ez a helyzet, még ha néha nehéz is lesz!
De sokszor máshogy nem lehet fejlődni...
Szóval szerintem használjuk ki ezt a lehetőséget! Mikor lehettünk volna ennyit magunkkal és a családunkkal?! ;-)


Attól függetlenül hiányozni fogtok...
De nemsokára folytatjuk! Újra együtt!
Nagyon sok puszi, így távolról ;-)
Legyen nagyon szép, napsütéses, meghitt, bensőséges napjaitok Magatokkal és Egymással!


Betty